Най-красивата жена е от Индия, Мис Свят е…

Най-красивата жена е от Индия, Мис Свят е…
Гласувайте за статията

Най-красивата жена е от Индия, Мис Свят е с индийски произход, казва се Мануша Чхилар. Родом от щата Хараяна – Индия.

Девойката спечели надпреварата в оспорвана битка с другите си две подгласнички – представителка на Мексико и на трето място, красавица, представляваща Великобритания, се пише и в изданието – „Ева“.

Екзотичната красавица, която има естествена визия и чар, плени журито не само с физическите си данни , но и с обща култура, знания и интелект. Девойката е на 20 години, има сериозни планове за кариера, в момента учи медицина и се развива в тази посока.

Победителките в надпреварата за красавици са …

Бе изключително изненадана да чуе, че тя е най-красива според жури и зрители, нейната изненада пролича по непринудените и реакции и еуфория.

Ние от изданието за новини – „Клюки.Бг“ също споделяме мнението, че момичето има много природни дадености и естествено излъчване и забелязваме тенденция, че в последните години се избират често момичета, които имат естествена красота, залага се на хубавите черти, а не на тежкия грим и перфектни мерки. Завръщането към естествената женственост се забелязва и тези конкурси не правят изключение. Без да коментираме и политическото влияние в подобни публични форуми, ще споделим, че изборът на Мис свят сега е доста подходящ и желаем успех на победителките.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар