Стефан Софиянски е на седмото небе, докараха му зет – мечта!

Стефан Софиянски е на седмото небе, докараха му зет – мечта!
3 (60%) 1 vote

Стефан Софиянски е напът да омъжи още една своя щерка!

Димана остана единствената неомъжена дъщеря на Стефан Софиянски, но това скоро ще се промени. Тя също е открила любовта и няма търпение да си направи собствено семейство, научи Kliuki.bg.

Стефан Софиянски

Стефан Софиянски е доволен от любимия на Димана

Избраникът на Димана Софиянска се казва Паоло и е италианец. Той се занимава с моден дизайн и живее в Милано.

Тъй като Дими живее в Берлин, засега връзката им е от разстояние, но двамата постоянно си гостували. Те били луди един по друг и вече си мечтаели как ще се оженят един друг.

Стефан Софиянски вече се е запознал с Паоло и много го харесал. Това се случило около Великден тази година, когато младите дошли в България.

Димана все още не е получила предложение за брак, но натам вървят нещата. Счита се, че догодина ще дойде и нейният ред.

Това е последната дъщеря на бившия столичен кмет, която още не е минала под венчилото. Другите две, които са й каки, отдавна се омъжиха.

Най-голямата, Елена, има даже два брака зад гърба си. Те са с Иван Крусашки, в когото се влюби още като студентка, и с богаташа Лъчезар Йорданов. Наскоро й се роди и първото детенце.

Ива Софиянска, която е най-известната измежду трите сестри, се омъжи още преди 4 години. Съпругът й е милионерският син Антон Божков, от когото има вече две деца.

Димана все още чака своя миг, но тя е твърде млада, а и досега не беше срещнала подходящия мъж. От около година обаче италианец е този мъж и се счита, че точно той ще я направи булка един ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар