Невероятно: Не е за вярване къде е направено бебето на Мария Илиева и Георги!

Невероятно: Не е за вярване къде е направено бебето на Мария Илиева и Георги!
Гласувайте за статията

Мария Илиева скоро ще роди, а детето й явно ще бъде с приключенски дух като нея!

Певицата Мария Илиева винаги си е падала щура глава и пореден факт го доказа. Тя скоро ще има бебе, а то е било заченато на доста екзотично местенце.

Мария Илиева и Жоро

Мария Илиева и Георги Михайлов са лудо влюбени и ще имат първото си дете скоро

Поп дивата и възлюбеният й Георги Михайлов са направили своето първо дете във Венеция. Двамата са били на първата си почивка заедно, когато се случило най-щастливото нещо в живота им.

Очевидно не са ползвали никакви контрацептиви и резултатът е налице. Говори се, че певицата вече толкова много искала да стане майка, че с много молби склонила Жоро да не прибягва до кондоми.

Близките им дори се шегували, че бебето е било заченато на някоя гондола. Имайки предвид, че самата бременност не е била особено планирана, нищо чудно да е било и така.

Георги Михайлов е мъжът до Мария Илиева едва от началото на годината, а вече ще има дете от нея. Той не я изостави след забременяването й, а напротив, продължи да й дава подкрепата си.

Певицата отдавна иска да стане майка, но все удряше на камък с мъжете в живота си. Първо Наско Колев беше много незрял, а пък Криско само се позабавлява с нея.

Затова, когато срещнала млад, красив и отговорен мъж като Георги, Мария и за миг не се подвоумила, че иска той да бъде бащата на детето й. За нейна радост, Жоро хлътнал до уши и макар да е само на 27 г., не се възпротивил много, много да й направи бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар