„Х Фактор“ изхвърли последното си момче с грозна интрига

„Х Фактор“ изхвърли последното си момче с грозна интрига
Гласувайте за статията

„Х Фактор“ се превърна в арена на грозни интриги!

Доста неприятни за окото неща се разиграха в „Х Фактор“ тази вечер. Теодор Стоянов остави отбора на Криско без участници, след като отпадна от надпреварата, видя Kliuki.bg.

Теодор от Х Фактор

Теодор Стоянов изхвърча от „Х Фактор“

Тео изгуби битката с Мирослава Тодорова от тима на Саня Армутлиева. Той събра най-малък положителен вот от всички състезатели тази вечер.

Начинът, по който се стигна до загубата на 21-годишния младеж обаче, поставя под съмнение безпристрастността на самия екип, който работи в „Х Фактор“. Той му спретна страшна интрига за покачване на рейтинга си, която го „приземи“ бързо, бързо.

Сценаристите целенасочено акцентираха върху думите на Теодор от предната му визитка на лайфа, в която говореше за елиминациите. Той каза, че Иван е заслужавал предишния път да бъде там, а не тези, които се състезаваха.

Веднага бяха проведени интервюта с други участници в шоуто, които остро го критикуват. Това настрои и зрителите против него, което се видя ясно в зрителския вот.

На всичкото отгоре всички ментори го направиха на пух и прах за изпълнението му на песента от „Приятели“. Това допълнително срина Тео.

Ето така той напусна „Х Фактор“, но начинът, по който всичко се случи, малко или много не говори добре за шоуто. То си покачи рейтинга за сметка на един от участниците си.

Отборът на момчетата вече не съществува в тазгодишния сезон. И тримата, които Криско взе на концертите, се разделиха много бързо с голямата сцена. Това от своя страна пък поставя въпроса дали изборът му е бил удачен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “„Х Фактор“ изхвърли последното си момче с грозна интрига”

  1. Lopes

    Ное. 20. 2017

    Има и още нещо, което никой не отчита. Всичко е започнало още миналата седмица, когато Криско му даде абсолютно грешна песен. Мъчно ми е за това момче. Изкараха го какъв ли не, а той просто цитира думите на онзи гей Иван. Много ме е яд, беше ми фаворит за финала.

Добавете коментар