Григор Димитров включи Никол в първите си думи след великия подвиг: Вижте какво каза!

1

Григор Димитров сътвори нещо наистина велико, което България вечно ще помни!

Уникалният Григор Димитров не забрави приятелката си след великото нещо, което направи тази вечер. Гришо спечели турнира от АТР в Лондон, където участваха само най-добрите 8 в света, научи Kliuki.bg.

Григор Димитров
Григор Димитров целува купата на мечтите си насред английската столица

След като му връчиха купата, нашият тенисист не пропусна да благодари на всички, които са го подкрепяли. Той включи в речта си и Никол Шерцингер.

„Благодаря на семейството си, на приятелите си и на един човек, който не е тук, но има много важна роля, приятелката ми Никол.“ – каза Григор Димитров на микрофона пред всички.

Той изглеждаше изключително щастлив и няма как да е другояче, защото тази купа е най-ценната в цялата му кариера дотук. На турнира присъстваха имена като Рафаел Надал и Роджър Федерер, но Гришо спечели трофея.

Най-големият му триумф обаче е, че вече е номер 3 в световната ранглиста. Това е подвиг, който българин досега не е правил.

Очевидно Никол е наистина много важна част от живота му, а не просто развлечение. Връзката им е сериозна и слуховете за сватба може би са верни.

Говореше се, че двамата ще се венчаят в края на годината, когато приключи сезонът в тениса. Той вече приключи, което значи, че може да се очаква сватба през декември.

Гришо и Никол са двойка от 2 години. Въпреки многото години разлика във възрастта им, те са изключително щастливи заедно.

Певицата отдавна търси своя принц и е твърде вероятно да го е намерила. Тя не присъства по традиция на неговите мачове, за да не го разсейва.

Този път изобщо не е дошла на турнира, защото срещите й с Григор между мачовете можеха да влошат неговото представяне. Той трябва да бъде фокусиран само върху тениса и явно е бил, което личи и от крайния изход на турнира.

1 коментар
  1. И казва

    С това постижение Гришо изравни Мануела Малеева, също достигала номер 3 в световната тенис ранглиста. Сестра й Катерина Малеева беше номер 6. А най- малката Магдалена Малеева номер 4 в световната тенис ранглиста.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.