Войната продължава: Тото изкърти Мегз на свое участие! (ето какво заяви, феновете пощуряха – виж тук)

Войната продължава: Тото изкърти Мегз на свое участие! (ето какво заяви, феновете пощуряха – виж тук)
Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ изобщо не си поплюва и не му дреме от нападките на Мегз!

Победителят от Вип Брадър 2017 – Тото от СкандаУ и дизайнерката Мегз започнаха отношенията си като приятели в Къщата. Нещо повече – двамата си гукаха сладко и споделяха какво ли не един с друг.

Тото от СкандаУ

Тото не си поплюва, голЕм е!

Докато… Докато рапърът в прав текст заяви, че не изпитва никакво привличане към Миглена Каканашева. И я счита само за приятелче. Думите му очевидно жегнаха Мегз в сърцето и тя обърна палачинката в поведението си към Йонислав Йотов.

А фактът, че победата й се изплъзна изпод носа и хората я оставиха на трето място, направо я съсипа. Припомняме, че Мегз започна да обвинява Тото от СкандаУ в измама и платена победа. Само дето забрави, че беше изместена не само от него, но и от Маргарита Хранова. Може би Марги също си е „уредила“ второто място…

Тото обаче не се дава и хич не му дреме за обвиненията на Мегз. Той направи на нищо дизайнерката по време на свое участие в нощен клуб. Докато екзалтираните му фенове се деряха в истерия, Тото от СкандаУ обяви, че има три източника с напълно достоверни новини. И това са Си Ен Ен, Ройтерс и… новинарника Мегз.

„Да им вярвате и да ги слушате с четири уши. Всичко, което казват, е от вярно, по вярно. Това са източниците, критериите и всичко. Евала им правя! Единствена Мегз разкри, че съм измамник и съм си уредил победата във Вип Брадър. Как да не уважавам такъв остър ум, логика и дедуктивност“, иронично се избъзика Тото, а залата гръмна.

След което рапърът отчете, че е отделил доста време на Каканашева. Обяви, че му „дреме на чушката“ и заедно с аверите си от групата продължиха с изпълненията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар