Мамина гордост: Синът на Корнелия Нинова прибира по 70 000 долара годишно! (виж тук)

Мамина гордост: Синът на Корнелия Нинова прибира по 70 000 долара годишно! (виж тук)
Гласувайте за статията

Синът на Корнелия Нинова – Рафаел е не само хубав, но и перспективен!

Коя ли ще е щастливката, която ще омае завинаги сина на Корнелия Нинова?! Да, момичето определено ще е късметлийка, защото се оказа, че Рафаел е не само хубав, но и перспективен млад мъж. Умен и амбициозен той вече получава по 70 000 долара годишно в Щатите.

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова е повече от горда със своя син Рафаел, не спира да го хвали

Наследникът на Корнелия Нинова работи в една от възможно най-престижните банки в целия свят и това е банката „Голдман Сакс”. Той се труди в просторен и луксозен офис в сърцето на Ню Йорк – Манхатън и на практика си живее царски.

Припомняме, че Рафаел замина да следва в Америка и за кратко се доказа като изключително кадърно, будно и работоспособно момче. А знаем как се ценят такива кадри зад океана, не като у нас.

„В Щатите няма това-онова или чий син и дъщеря си. Дреме им на хората за Корнелия, дето дори не са я чували. Рафаел сам си постига всичко и то с качествата си. И да иска, няма как да се надява на протекции, там не е София“, коментират близки до младия мъж.

Наследникът на Корнелия Нинова има добър опит като мениджър по управление на риска в „Бъркли инвестмънт груп”, тъй като учеше в крайнопрестижния „Бъркли”.

Големият му късмет обаче се оказа стажът в банка „Голдман Сакс” преди две години, който го изстреля директно на върха, пише вестник „Телеграф“. Явно червената лидерка определено има с какво да се гордее и да се хвали.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Мамина гордост: Синът на Корнелия Нинова прибира по 70 000 долара годишно! (виж тук)”

 1. Лилит

  Ное. 20. 2017

  Вие вярвате ли си, че не знаят там коя е Корнелия, кой е Борисов, и че не им пука, коя е Кристалина и кой е Петър Стоянов, кой е Милен Велчев и прочее, какво съвпадение, че децата им работят все по американски банки ! Я не на нас тия!

 2. яба

  Ное. 21. 2017

  Тя Нинова се бори иза нас да докара такива заплати.

 3. 86

  Ное. 21. 2017

  70K za Manhattan e nishto i kato cialo za shtatite ne e mnogo

Добавете коментар