Никол Шерцингер разплака Гришо: Виж какво направи за него след голямата победа! (още подробности)

Никол Шерцингер разплака Гришо: Виж какво направи за него след голямата победа! (още подробности)
2 (40%) 1 vote

Никол Шерцингер показа публично любовта си към Гришо!

Голям Гришо си заслужи и голям подарък. След грандиозната си победа снощи в Лондон и достойно спечеленото първо място на тенис турнира, Григор Димитров вече е лидер в света. Цяла България плака със сълзи от щастие и се радва така, както не ни се е случвало от 94-та година насам.

Гришо

Гришо не беше очаквал такава изненада от Никол Шерцингер и то пред всички

Браво, Гришо! Браво Димитров! Голям българин!… Едва ли има човек в държавата ни, който да не е повторил поне стотици пъти тези изречения. И с пълно право, защото Григор го заслужава.

Хасковската ни легенда със сигурност е трогнат от любовта на сънародниците си. Но най-хубавия подарък, разбира се, беше от любимата му жена. И това е Никол Шерцингер, за която скоро се говореше, че се е разделила с Гришо.

Е, това явно е огромна лъжа и то поредната. Снощи след победата си, Григор се изправи пред света и благодари на близките си. Разбира се, първо той прегърна родителите си и треньора си, но третият човек беше тя – Никол.

„Искам да благодаря на моята приятелка Никол, която за съжаление не успя да присъства тук. Но тя много и винаги ме е подкрепяла“, каза Григор. А след броени минути пък Шерцингер му поднесе изненадата си пред хиляди зрители на английския „ХФактор“.

„Хора, приятелят ми Григор Димитров току-що спечели най-силния тенис турнир затова искам всички да извикате и да го поздравите“, извика Никол Шерцингер пред цялата зала във формата като за кратко спря предаването, за да поздрави любимия си Гришо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар