Жалко: Весела Тотева се раздели с Елин Топузаков! (ето какво застана на пътя им – още подробности)

Жалко: Весела Тотева се раздели с Елин Топузаков! (ето какво застана на пътя им – още подробности)
Гласувайте за статията

Весела Тотева и Елин Топузаков живеят разделени от известно време!

Дизайнерката Весела Тотева и футболистът Елин Топузаков няколко години бяха начело на класациите за най-готина родна светска двойка. Всички ги обичаха и им се радваха. Още повече, защото и двамата са естествени и не си придават важности като някой псевдо звЕзди.

Весела Тотева

Весела Тотева и Елин Топузаков живеят разделени от месеци

Затова и днес мнозина съжаляват, че Веси и Елин са разделени. Оказа се, че от няколко месеца двамата не живеят заедно. Да не бързаме да ги жалим все още де, защото те не са се развели.

Чисто и просто Елин Топузаков живее в Кърджали, а Весела Тотева си остана в столицата. Наложи се Топчо да се премести в Кърджали, защото стана треньор на „Арда“. Той се е зарекъл да вкара в най-скоро време тима си в „Б“ групата и прави всичко възможно за това.

Весито пък не искала и да чуе за Кърджали и се заинатила, че ще остане в София, каквото и да става. Тя си има бизнес, приятели, училището на детето тук и била непреклонна.

Шушука се из светските среди обаче, че може би решението на Веси да остане в столицата е породено от предишна връзка на мъжа й. Припомняме, че преди около половин година се говореше усилено как Елин си има сериозна тръпка и голяма любов в чужбина.

През няколко седмици той напускал България, за да се види с другата, а жена му Весела си затваряла очите, за да спаси брака си. Дали това е така обаче, все още никой не е доказал с неопровержими аргументи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар