Ти да видиш: Какво се случва с Ива Софиянска, не могат да я познаят?! (още подробности)

Ти да видиш: Какво се случва с Ива Софиянска, не могат да я познаят?! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ива Софиянска сякаш не е същото момиче, което познавахме!

Какво се случва с Ива Софиянска?! Това се питат не само зрителите, но и нейни близки познати. Които признават, че направо не могат да я познаят. Сякаш жената пред тях не е онази Ива, която помнят от години.

Ива Софиянска

Ива Софиянска никога не се е носила така секси

Причината е в това, че щерката на Стефан Софиянски никога досега не си е падала по разголените и провокативни визии. Тя винаги е била много обрана, стилна и изчистена. Като на моменти звучеше дори скучно, но не и изкусително.

От известно време насам обаче половинката на милионерския син Антон Божков е станала неузнаваема. Ива Софиянска не спира да показва прелестите си, а деколтетата й стават все по-дълбоки.

Преди дни тя шашна всички с поредната си снимка в мрежата, на която е със своя позната. Очите на мнозина обаче се изцъклиха при вида на балконите на Ива, които бяха почти изцяло изскочили от пазнвата й.

„Е, за това нещо от нея не бяхме си и мечтали. Все едно в нея се е вселила друга жена – някаква прелъстителка и жена вамп, но не и нашето Ивче“, коментират познати на Ива Софиянска.

А злите езици шушукат, че промяната й се дължи на факта, че Антон Божков си падал по по-засукани мадами. И съпругата му правела всичко по силите си да задържи вниманието му. За да не се отегчи и да я зареже заради някоя знойна златотърсачка.

Макар че при тази пълна с деца къща, едва ли на Антон ще му бъде точно до кифли и използвачки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар