Тамара Георгиева спечели 28-ото издание на конкурса Мис България! (Наталия Гуркова ослепи с присъствието си)

Тамара Георгиева спечели 28-ото издание на конкурса Мис България! (Наталия Гуркова ослепи с присъствието си)
Гласувайте за статията

Бившата носителка на титлата Наталия Гуркова ослепи с красотата си и на Мис България 2017! Тя бе един от членовете на журито

Русокосата софиянка Тамара Георгиева спечели 28-ото издание на конкурса Мис България в конкуренция с 20 участнички от цялата страна. Тамара се занимава с моден дизайн.

Вице Мис България е Йовита Георгиева от Бургас, която се занимава със спортни танци, а трето място зае студентката по Българска филология Габриела Топалова от Пловдив.

Конкурсът протече в няколко тура: атрактивен флашмоб, тур по бански костюми, тур с колекция официални тоалети, полуфинал и финал.

В журито тази година освен светски личности, бизнесмени и партньори се включиха и четири бивши носителки на титлата – Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Марина Войкова и Габриела Кирова.

През цялата вечер мнозина бяха вперили очи именно в Наталия Гуркова, чието присъствие заслепи очите на естетите и едва не засенчи участничките в конкурса.

Подгласничките ще представят България на международните конкурси Miss Globe и Miss Bikini  International, а победителката – на световния финал Miss Planet.

Мис България 2017

Наталия Гуркова блесна на Мис България 2017

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар