Любовта на кралицата или 70 години брак

Любовта на кралицата или 70 години брак
Гласувайте за статията

Любовта на кралицата, Великобритания празнува 70 годишнината от сватбата на кралица Елизабет Втора и принц Филип. Знаем всички, че кралицата е уважавана персона и с влияние върху държавническите решения на Острова.

Една любов преминала изпитите на времето и промени

Кралицата сключва брак с половинката си преди цели 70 години на днешната дата, скоро след това ражда своя син – наследник принц Чарлз. А след три години се появява и момиче от любовта между Филип и Елизабет – Ан, се цитира и в изданието „Ева“.

Днес кралицата е баба на няколко пра внучета, преживяла е редица исторически сериозни катаклизми и дови военни периоди. Макар да не взема самостоятелни управленски решения, и днес кралица Елизабет Втора на своите 91 години е сериозен политически анализатор и фактор, който демонстрира влиянието си.

А днес бъдещата кралска двойка – наследници биха били Кейт Мидълтан и Уилям, толкова харесвани и харизматични, едно достойно наследство на владението на Елизабет през годините.

Ние от изданието „Клюки.Бг“ също пожелаваме дълголетие и обич в остатака на дните на кралската фамилия водена от Елизабет и Филип, честита годишнина и още поводи за радост и тържество. А ние припомняме, че предстои евентуално годеж на по-малкия внук на Елизабет и син на Даяна и Чарлз – принц Хари и половинката му Меган Маркълс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар