В Биг Брадър става горещо: Още двама попадат в любовен капан! (Виж кой си тръгва довечера)

В Биг Брадър става горещо: Още двама попадат в любовен капан! (Виж кой си тръгва довечера)
Гласувайте за статията

В Биг Брадър става супер горещо

В Биг Брадър продължават да прехвърчат любовни искри. Стрелите на Амур удариха вече палавата Дебора и рапъра Dee. Двамата сториха каквото направиха в индианската колиба. Залитащата опасно по алкохола певица дори не помнеше на следващия ден какви ги е вършила.

Биг Брадър

В Биг Брадър става напечено

Тя не призна, че са правели нещо с музиканта и в Изповедалнята на Големия брат. Хип-хоп изпълнителят също отрече двамата да са мачкали чаршафите. Оказа се, че волната пеперуда Дебора всъщност е обвързана.

От година тя е гадже с милионерски син Симеон Кралев. Баща му Пламен Кралев е строителен предприемач и автомобилен състезател. Той е единственият, достигнал до големите състезания на Формула 1 и 2.

Тази вечер Динко Вълев и ексцентричната певица Луна ще се впуснат в необакван флирт. Отношенията между блондинката и ловеца на бежанци стават все по-интересни и заплетени. Двамата ту се карат, те се смеят заедно, шушукат си, търсят компанията си непрекъснато.

Вечерта ще видим как Динко ще се опита да привлече вниманието на емоционалната изпълнителка. А тя ще бъде постоянен негов съучастник във всичките му лудории. След дълги разговори, песни, танци, прекарано време заедно, палавата Луна ще попита нещо много интересно Динко Вълев.

И то ще е дали ямболията изпитва любовни чувства към нея. А какво ще отговори здравеняка в Къщата на Биг Брадър престои да видим.

Номинираните Кирил и Мариела Нордел също ще станат център на внимание довечера. Само че между тях няма да прехвърчат любовни искри. Варненецът не може да преглътне нейната номинация. И ще изригне срещу нея, след като изпие няколко чаши вино.

Майсторката на тиганите няма да си мълчи. Гневът й ще накара да изригнат срещу нея не само младия борсов агент, но и също Динко и рапъра.
Само седмица след влизането си в Биг Брадър Ол Старс номинираните за изгонване са шестима. Те са Динко Вълев, Фънки, рапъра Dee, Кирил и Людмила Захажаева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар