Ивана силно притеснена: Гаджето на Теодора я заряза, тя се срина! (Ето какво й се случи)

Ивана силно притеснена: Гаджето на Теодора я заряза, тя се срина! (Ето какво й се случи)
Гласувайте за статията

Ивана е силно притеснена за дъщеря си Теодора

Ивана не е на себе си заради драмата, която връхлетя единственото й чедо. Защото гаджето на дъщеря й я заряза. Просто така, без нищо. Но пък красивата Теодора все още питаела силни чувства към приятеля си. Именно това тревожело твърде много хитовата изпълнителка.

Ивана

Ивана е силно притеснена за Теодора

Заради гаджето си Теодора се скара с именитата си майка, припомнят запознати. Изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи” обаче никога не е харесвала любимия на единственото си чедо. Тя го преценила, че не е стока за мирисане и споделила опасенията си с Теодора.

Според нея младокът бил с нея най-вече заради материални интереси и популярност. Това накарало Теодора да из беснее и дори да затръшне вратата след себе си. Майка и дъщеря бяха дълго време скарани, но накрая Ивана излезе права.

„Казах ли ти аз”, повтаряла й поп фолк дивата. Но пък се притеснявала този удар да не нанесе емоционална рани у дъщеря й. Заради това взимала Теодора със себе си по всички светски партита и култови купони, въпреки че дъщеря й се дърпала и страдала все още много тежко.

Ивана е твърде опитна. Може само с един поглед да разбере що за човек стои срещу нея. Вряла и кипяла е. Теодора е твърде млада, наивна и наистина обичаше това момче. Все пак той й беше първата любов.

Но времето лекува всичко и тя много скоро ще разбере, че майка й е била права. И той наистина не е бил достоен за нея”, коментират близки до топ певицата.

Въпреки драмата, сълзите и плача Ивана била твърдо решена да измъкне дъщеря си от емоционалната дупка. И да не й даде възможност дълго да страда за провалената си любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Ивана силно притеснена: Гаджето на Теодора я заряза, тя се срина! (Ето какво й се случи)”

  1. ели

    Ное. 21. 2017

    много сранни новини пишете за Ивана

  2. eli

    Ное. 21. 2017

    mnogo stranni novini pi6ete za Ivana

Добавете коментар