Гаджето на Тамара Георгиева я уредил с короната на Мис България 2017! (Виж с кого мачка чаршафите+снимки)

Гаджето на Тамара Георгиева я уредил с короната на Мис България 2017! (Виж с кого мачка чаршафите+снимки)
5 (100%) 1 vote

Победата на Тамара Георгиева Мис България 2017 е уредена!

Новата Мис България 2017 Тамара Георгиева не е спечелила титлата си в честна надпревара. Миската от София се е уредила с короната благодарение на гаджето си.

Изборът на най-красивата българка не е случаен. Тя е окичена с победата неслучайно.

И първото й место не е в резултат на визията й. Фейсбук изтрещя заради този избор на красавица, която ще ни представи и пред света. Коментарите в социалните мрежи са твърде негативни.

Тамара Георгиева

Тамара Георгиева Мис България 2017 спечели нечестно короната

Онлайн потребителите нарекоха новата Мис България 2017 с обидни епитети като кон, граблива птица, кондор, руски поялник и какви ли не гадости.

„Тази ако е красавица, то по-добре да си сменя ориентацията”, не спарат да я засипват с хули избора на миската.

Гаджето на Мис България 2017-Стивън Роуз

Оказва се, че 24-годишната призьорка е гадже на Стивън Роуз. Той е големия син на Катя Роуз. Същата е една от най-уважаваните фигури в родните модни среди и собственичка на Rose Fashion House.

Върху журито било оказан дискретен натиск, твърдят хора от кухнята на състезанието. Те намекнали на организаторите кой трябва да бъде тазгодишният шампион в състезанието по красота.

Дали това е цялата истина или това са само клюки от отпаднали и некласирани претендентки за короната, все още гадаем. Но истината е повече от очевадна и тя стои пред всички нас. Определено Тамара Георгиева и по-точно новата Мис България 2017 не блести с уникален външен вид.

Единственият й плюс са перфектните манекенски мерки. Но остава подозрително-съмнителна истинската й възраст. При тези бръчки по шията, едва ли най-красивата българка е на афишираните от нея 24 години, коментират фенове.

Новата Мис България 2017 поне е искрена в едно. И то е, че е гадже със Стивън Роаз. Него в социалните мрежи Тамара Георгиева не спира да нарича „моя мъж”.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Гаджето на Тамара Георгиева я уредил с короната на Мис България 2017! (Виж с кого мачка чаршафите+снимки)”

  1. Мария

    Ное. 21. 2017

    А дали не е по-добре на такъв конкурс да застанеш и с истинското си име – Кочорапова, а не само с презимето Георгиева. Поредната нагласена и фалшива работа.

Добавете коментар