Биг Брадър вбеси зрителите! Вижте как мери с двоен аршин съквартирантите

Биг Брадър вбеси зрителите! Вижте как мери с двоен аршин съквартирантите
5 (100%) 1 vote

Зрителите правят съпоставка между ВИП Брадър и Биг Брадър Most Wanted.

Биг Брадър сериозно разочарова зрителите заради двойния стандарт, с който се подвизават съквартирантите в Къщата. В настоящия Mos Wanted сезон ставаме свидетели на известен конфликт между Динко Вълев и Големия брат. А причината е, че ямболията не иска да го наричат с истинското му, цяло име – Господин, узна kliuki.bg.

За Биг Брадър не всички са равни

За Биг Брадър не всички са равни

Въпреки множеството молби от страна на съквартиранта, гласът на Биг Брадър сякаш нарочно го дразни, наричайки го така, както е записан в личната си карта. А оправданието му е, че има практика съквартирантите да се наричат с целите им имена. Да, ама не!

Само преди няколко седмици е най-пресният и доста запомнящ се пример. Големия брат се опита един-два пъти да нарече дизайнерката Мегз с истинското й име и това предизвика истинска истерия с рев, тръшкане и мъмрене. Миглена Каканашева бе влязла с основна цел да рекламира бранда си. Затова и едва ли не заповяда на Биг Брадър да я нарича с името на марката й, а не с нейното истинско.

Друг пример за двоен аршин е победителят от ВИП Брадър Тото.

Рапърът носи цветистото име Йонислав Йотов. Но никой не го познава така,освен близките му. Към него Големия брат се обръщаше по паспорт само когато му бе ядосан. Едва ли не като наказание!

Е да, няма спор, че Мегз и Тото са по-известни от Динко. Но отново не е често да се изтъкват подобни доводи и да се обяснява, че нямат практика да говорят на съквартирантите с истинските им имена. А и в настоящия Биг Брадър Most Wanted сезон прави впечатление, че Dee и Фънки никога не са наричани така, както майка им ги с е кръстила -Радомир и Димитър, пише pik.bg.

Тази набиваща се на очи тенденция говори, че Биг Брадър явно е доста продажен и бива използван за лансиране на конкретни марки и имена в шоубизнеса. Облагите за съквартирантите с прякори са ясни, а шоуто какво печели в случая?!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Биг Брадър вбеси зрителите! Вижте как мери с двоен аршин съквартирантите”

  1. Кени

    Ное. 21. 2017

    Може и нищо да не печели, просто се гаври. Как все още се намират хора, които са съгласни да влязат да участват в тая простотия

Добавете коментар