Нокаут: Мариела Нордел разпердушини Коцето в Къщата! (виж какво разкри за него – обидите са жестоки)

Нокаут: Мариела Нордел разпердушини Коцето в Къщата! (виж какво разкри за него – обидите са жестоки)
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел е взела на мушката си не друг, а Коцето!

Любимецът на зрителите и предишен победител във Вип Брадър – Коцето, е взет на мушка в Къщата на Биг Брадър. И то не от кого да е, а от устатата Мариела Нордел. Явно кулинарката вижда в него най-голямата заплаха по пътя й към победата. И по тази причина се зае да го отстрани.

Коцето

Мариела Нордел реши да отстрани Коцето от пътя си или поне да опита

Снощи станахме свидетели на това как Мариела Нордел се впусна да нахъсва Динко Вълев да не отстъпва на Константин. Тя му изнесе цяла лекция и дори направи психологически профил на Коцето, с който го изкара абсолютен нарцис.

„Ама виж го, бе! Този човек не е наред. Само себе си гледа и само от себе си се възхищава. Постоянно се оглежда и преценява как стои на камерите. И не спира да се радва на себе си като каже нещо по-остроумно или шеговито. Ей на – преди малко пет пъти повтори: „Ама как го казах онова, а?!“ И се радва сам на себе си. Това е отклонение“, шушукаше Мариела Нордел.

Кулинарката беше убедена, че Динко Вълев спокойно може да измести Коцето от финала. Но наблюдателни зрители са убедени, че всъщност това е добре обмислен ход в полза на самата нея. А и как иначе, след като ако отстрани Константин, то другите са горе-долу на нейното ниво.

Мариела обаче не е никак тъпа. Пред Коцето, само час по-късно, тя започна да го играе голямата приятелка и да четка самолюбието му. Дори стигна дотам да го увещава да се захване с политика. А пък тя лично щяла да го вкара в европейския парламент. Ти да видиш!…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар