Взрив: Луна разтърси съквартирантите с шокиращо признание! (направо ги опули – виж тук)

Взрив: Луна разтърси съквартирантите с шокиращо признание! (направо ги опули – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Луна определено не си поплюва и знае как да шокира!

Певицата Луна или Лухче, както било истинското й име, не спира да събира очите на съквартирантите си. Още с влизането си в Къщата на Биг Брадър, че и до днес, тя не им дава нито минута покой.

Луна

Луна призна нещо, което направо шокира и облещи съквартирантите в Къщата

Този път обаче това, което призна, ги ошашави и разтърси из основи. Подкачена с въпроса дали харесва някой от мъжете в Нови хан, певицата категорично отвърна, че нито един от тях не струва. После обаче закова с признание.

„Толкова са ми смотани всичките, че започнах да се заглеждам по жените тук. Те ми харесват много повече и като нищо ще си падна по някоя, ако ме държат повече време в шоуто“, изцепи се Луна. От което очите и на участниците, и на зрителите паднаха.

Изпълнителката не уточни за кои жени става дума все пак, но в случая не е никак трудно да налучкаме. Защото със сигурност няма предвид нито Людмила Захажаева, нито Мариела Нордел.

Остават три и това са Светлана Василева, Зорница Линдарева и Дебора. Като се има предвид, че двете с Дебора се хванаха за гушите и започнаха жестока война, смело можем да отстраним и нея от картинката.

И да залагаме между Светлето и Зорница. И двете са достатъчно надарени, дашни и със славата на тигрици. Пък и самата Луна още преди години с кеф се натискаше, целуваше и опипваше с жена в един от най-скандалните си клипове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар