Бременната Преслава наля и си върна апетитните форми! (от анорексията няма и помен)

Бременната Преслава наля и си върна апетитните форми! (от анорексията няма и помен)
Гласувайте за статията

Преслава бавно и полека си става пак същата като преди!

След като години наред феновете й се тревожеха, че е болна от анорексия, Преслава най-после ги зарадва. От кльощавите й крайници, изпито лице и никакви „бомби“, вече няма и следа.

Преслава

Преслава си става пак същата, наля килограми и си връща формите от преди

Оказа се, че певицата значително е наляла килограми и бавно и полека се връща към предишната си визия. Която всички толкова харесваха. Предполага се, че това е естествена промяна предвид състоянието на Преслава.

Както знаем, наскоро плъзна слухът, че тя е бременна от приятеля си Павел Лазаров. А бебето им трябвало да се роди през пролетта. До момента певицата не нито потвърдила, нито отрекла новината. От което намирисва, че е истина.

Десислава също не отричаше бременността си месеци наред и накрая дойде моментът сама да я демонстрира. Бременна или не, Петя от Добрич поне се е наляла и вече прилича на човек.

Помним как изпълнителката тежеше 40 килограма и как ребрата й се брояха. А дори най-верните й фенове се страхуваха, че е паднала в плен на анорексията.

„Очевидно този Павел й влияе добре. Това е важното, защото с Жоро бирмата преди време само си отъваше нервите. А сега какво – гледа си я Лазаров, угажда й. Браво на тях. Крайно време беше и Преси да си седне на задницата и да стане семейна“, коментират близки до нея източници.

Поне Лазаров също като нея е добре обезпечен. Той се занимава със земеделие и се радва на изключително добри доходи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар