Жена му ужасена: Фънки не спира да се налива в Къщата! (Ковачев съвсем ще съсипе здравето си)

Жена му ужасена: Фънки не спира да се налива в Къщата! (Ковачев съвсем ще съсипе здравето си)
5 (100%) 1 vote

Фънки не спира да порка в Биг Брадър и това вреди на здравето му!

Димитър Ковачев – Фънки определено е симпатяга и зевзек. Един от най-големите в Къщата на Биг Брадър този сезон. За разлика от множеството луди вътре, Фънки спокойно може да се нарече читав и нормален съквартирант.

Фънки

Фънки не спира да пие с дни, което може да навреди на здравето му

Не толкова нормален е той самият към себе си обаче. Близки до семейството му разкриха, че жена му силно се тревожела от едно нещо. И то е склонността на Фънки да не отлепя устни от чашката.

Знаем отдавна, че в Къщата на Биг Брадър се пие много. Това е от години и почти във всеки сезон. Разбира се, Димитър Ковачев не е единственият. Коцето не изтрезнява, както и Динко Вълев, рапъра Дий и останалите.

Само че при пълничкият зевзек проблемът е в здравето. Ако Константин и другите са още млади хора и могат да се похвалят със стабилно здраве, то Ковачев няма този късмет.

Самият той беше признавал отдавна в свои интервюта, че е спрял да пие, защото е имало моменти, в които е щял да „пукне“. С годините пиячка Фънки си докарал редица болежки, сред които и високо кръвно, захар, проблеми с черния дроб.

Обещаното негово въздържание обаче е отдавна забравено и натирено някъде встрани. „Като го гледа жена му как постоянно гълтат в Къщата, лошо й става на горката. Но пък и на него не му остава друго. Още повече, че трябва да живее с Луна. Ако му забранят и да пие, сигурно ще я утрепе“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар