Няма празно: Елен Колева заби печално известен общински съветник!

0

Елен Колева пак се уреди със скандално известно гадже

Елен Колева наскоро призна в интервю пред Нова телевизия, че би направила рестарт на кариерата си. И би се върнала към пропилените си шансове в професията на актриса, които изгубила заради любовта.

Елен Колева
Елен Колева не си губи времето

Елен Колева навлиза в професията си преди десетина година. Заради любовта си към неподходящите, за нея мъже, богаташа Сашо Майонезата и писателя Калин Терзийски, тя не обърнала внимание на истински важните в живота й неща.

„Славата ме опияни, но ме и срина. Животът ми бе въртележка, много интензивен. Имаше любови и разочарования. Но аз съм търсач и искам да изпия чашата до дъно. Дори там да има отрова”, разказа наскоро Елен Колева.

Звездата на „Шивачки” после се загаджи с бизнесмена Марсел Коен и се дочуха сватбени камбани. Но вероятно и там не се получи.

От около месец тя мачка чаршафите с бивш общински съветник от Радомир. И той е печално известният Давид Бонев. Мачото не е случаен. Син е на бившия собственик на един от най-големите металургични заводи у нас -„Радомир метал Индъстрийз“.

Давид напълно се припокрива с разглезените наследници на богаташите. Преди време той брутално се изцепи с катастрофата си край Благоевград. Като качи на личната си страница във Фейсбук снимка на тотално смачкания си автомобил, спортен модел.

Давид Бонев бе общински съветник от партия Герб в периода от 2011 до 2013 година. После внезапно я напусна, като акостира в партия РЗС на Яне Янев. Дори са кандидатира за народен представител. След като не влезе в Парламента избухна чутовен скандал, като в основата бе замесено името на новото гадже на Елен Колева.

Мнозина радомирчани не получиха парите си покрай изборите от партията. Но застъпниците бяха заплашвани, ако се оплачат на медиите. После водача на листата трябваше да се движи не само със скъпия си джип, но и с охрана. Защото петдесетина души атакуваха централата на РЗС в Перник, за да си получат парите.

След като не стана депутат, любовника на синеоката актриса напусна поста си на общински съветник. И стана заместник-финансов директор в „Радомир Метали”. По онова време заводът все още бе управляван от неговия баща.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.