Скандалът става огромен! Фотографът на „Мис България“: Видях с очите си, че са гласували за друга!

Скандалът става огромен! Фотографът на „Мис България“: Видях с очите си, че са гласували за друга!
Гласувайте за статията

Мис България се оказа възможно най-скандалният избор!

Тамара Георгиева е напът да се превърне в най-скандалната Мис България в историята. Това става ясно от всичко случващо се в последните няколко дни, научи Kliuki.bg.

Мис България

Победата на Тамара Георгиева се оказа скандална, не тя е трябвало да стане Мис България 2017

Новата бомба избухна от един от фотографите на голямото събитие. Неговото име е Георги Божиков и той отговори на нападките срещу себе си.

Защитниците на победителката го атакуваха остро по повод снимките, които са разпространени в медийното пространство. Мнозина го обвиниха в целенасочено правене на лоши снимки на Тамара, за да я изкара грозна.

Георги изригна в социалната мрежа. Там той твърди, че снимките и на другите две момичета в топ 3 са правени от него, но не изглеждат никак зле.

Фотографът не само опровергава твърденията за себе си, но и истинността на конкурса. Той направо съкрушава организаторите с разкритието, че е видял протоколите на журито и нито един от членовете не е бил поставил Тамара Георгиева на първо място. Избраницата на всички била подгласничката й Йовита Георгиева от Бургас.

Сред оценяващите е бил и шоуменът Иво Танев. Тамара дори не е присъствала в неговото топ 3.

Щом журито не е избрало 24-годишната софиянка, възниква въпросът как тя е спечелила конкурса. Разбира се, твърде вероятно е да е заради своя възлюбен Стивън Роуз, който е син на милионери.

В същото време организаторката на конкурса Ирина Папазова има друг виновник за скандала и неговото име е Валери Захов. Според нея, това е човекът, решил да пусне злепоставяща снимка на новата Мис България.

„Много моля Георги Божиков да не си прави реклама на наш гръб, нямам претенции към него. Имам претенция единствено към Валери Захов, който с неясна цел пусна неподходяща снимка.“ – написа Ирина в мрежата.

Вижте скандалния пост на Божиков и как той разкрива измамата на конкурса!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар