Истината на Коцето в Big Brother: Most Wanted лъсна, вижте я!

Истината на Коцето в Big Brother: Most Wanted лъсна, вижте я!
Гласувайте за статията

Коцето е влязъл по принуда в шоуто и не е имал голямо желание!

Очевидно има защо Коцето да не беше стъпвал в Нови хан цели 11 години. Той по принцип и сега не е искал особено, но е бил принуден от живота.

Коцето

Коцето има защо да е в Къщата

Оказва се, че певецът има страшни задължения и затова потърсил изход в намирането на странични доходи. Той ще грабне цели 120 бона от Big Brother: Most Wanted, които ще му дойдат отлично.

Константин отдавна не е само чалга изпълнител, а и бизнесмен. Той върти дискотека в Студентски град, която обаче едва оцелява.

Въпреки че е сравнително популярна, Коцето все още трудно излизал на някаква стойностна печалба всеки месец, защото продължавал да се оттърсва от скандала, който го застигна преди време. Както е известно, в неговата дискотека конкуренцията му му пусна наркотици, които прогониха клиентите за месеци напред.

За да не фалира в онези времена, певецът теглил огромни кредити и взимал заеми от приятели като луд. Сега вече трябвало да ги връща и това е причината да се обърне към Биг Брадър за помощ.

Освен всичко друго, участията на Коцето също вече не били както преди. Те леко намалели, а и цената му паднала. Все пак това е логично, защото възрастта му напредва и вече трудно прави такова шоу като преди.

Хонорарът от риалити шоуто ще помогне на бившия на Райна да излезе отново на повърхността и може би да си оправи изцяло финансовите неразбории. Жена му Надя го подкрепяла напълно в това му приключение, защото и тя виждала, че доходите на семейството не са както навремето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар