Жени Калканджиева попиля новата Мис България: Бих я пратила на лекар, не на конкурс!

Жени Калканджиева попиля новата Мис България: Бих я пратила на лекар, не на конкурс!
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева отново използва поразяващата си уста, този път по адрес на Тамара Георгиева.

Мис България 1995г. Жени Калканджиева очаквано коментира скандала около избора на Тамара Георгиева за новата най-красива жена в страната. От няколко дни това е най-дискутираната тема, а красотата на победителката вече дори не се смята за относителна. Нейната предшественица от преди 22 години също има какво да каже по въпроса, научи kliuki.bg.

Жени Калканджиева не пощади Тамара Георгиева

Жени Калканджиева не пощади Тамара Георгиева

Типично в свой стил, Жени Калканджиева бе крайно критична. Тя сподели, че не е виждала Тамара на живо. Но смята, че тя не е била гримирана както трябва за конкурса и е била прекалено натруфена. Но това е най-милото, което каза по адрес на актуалната Мис България!

Шестата в света по красота изяви желанието си да прати Георгиева на пластичен хирург, за д ай оправи носа. Именно там й е мястото, в кабинета на лекаря, а не на конкурс за красота, Ако зависеше от нея, тя дори не би я допуснала до надпреварата. Според Жени Калканджиева, големият нос ще преследва актуалната Мис България през целия й живот.

Думите на шефката на модна агенция „Визаж“ се оказаха поредните пирони в ковчега на имиджа на Тамара Георгиева. Тя се скъса да се защитава в национален ефир и да обяснява, че хората са прости, а тя е красива. Ако си бе позволила да го каже в присъствието на Жени Калканджиева, след това жестоко щеше да съжалява! Но Евгения явно се е почувствала засегната от това определение и „сипа“ доволна на актуалната носителка на короната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар