Ти да видиш: Домакинята Луна направи погром в Къщата! (още подробности)

Ти да видиш: Домакинята Луна направи погром в Къщата! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Луна е на възраст, но не може да подхване почти нищо в домакинството!

Певицата Луна не спира да шокира. Вече видяхме, че е напълно неконтролируема и прави това, което й изнася. Без да се съобразява с мнението и нуждите на останалите. Дотук добре, все пак това е характер.

Луна

Луна направи всичко на вили и мотовили в Къщата, не я бива за домакинство и готвене

Но за жена на нейните години да не може да свърши никаква домакинска работа – е, това вече чупи рекорда. Както видяхме от мисията на Биг Брадър снощи, Луна беше заставена да се превърне в чистачка, готвачка и изобщо пълна прислужница на съквартирантите.

Тя трябваше и редовно да храни и пои Динко Вълев директно в устата, защото ръцете на ловеца на бежанци бяха завързани със свински опашки. Противно на очакванията, че певицата ще избухне и ще откаже мисията още в първата минута, това не стана.

Луна прие задълженията си, дори със странна охота. Може би, защото й харесва да е близо до Динко, знае ли се… Тя обаче предизвика истински погром в Къщата, защото доказа, че е най-калпавата домакиня в света.

Мариела Нордел се опита да й помогне с готвенето, тъй като Лунчето може да прави само и единствено яйца. Останалите обаче забраниха на кулинарката да се меси и настана хаос, за който всички ще съжаляват.

На практика се оказа, че певицата е изхабила хранителните продукти на всички за почти цяла седмица. От това, което направи за ядене, и котките на улицата няма да ядат. А съквартирантите се хванаха за гушите кой бил виновен за този им кошмар.

Тепърва ще видим как ще свърши всичко и още колко поразии ще направи изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар