Мега скандал: Ето кой е изгоненият от Биг Брадър! (извършеното е било безпрецедентно – виж тук)

Мега скандал: Ето кой е изгоненият от Биг Брадър! (извършеното е било безпрецедентно – виж тук)
Гласувайте за статията

Биг Брадър има своя първи изгонен съквартирант!

От Къщата на Биг Брадър излетя още един съквартирант. При това съвсем неочаквано. Не, не става дума за елиминациите, на които изгърмя Кирил Симеонов. Вчера сутринта един от останалите участници е проявил безпрецедентна наглост и бруталност в поведението си.

Дебора

Дебора е тази, която е била изхвърлена като мръсно коте от Биг Брадър. Причините са наистина потресаващи

Което е наложило незабавното му отстраняване от формата. Припомняме, че снощи в края на епизода, самата водеща Алекс Сърчаджиева съобщи, че един от съквартирантите е изгонен от Биг Брадър.

Тя не пожела да разкрие нищо повече, тъй като тази вечер ще стане свидетели на цялата сцена, която се е разиграла под покрива на Нови хан. Е, да, само че часове преди това ние вече имаме името на виновника, който е получил червения картон на Големия брат.

И това, противно на очакванията, не е Фънки, нито Коцето, нито дори Динко Вълев. Това е певицата Дебора. Да, блещете си очите, колкото искате, но точно Дебора е тази, която вече си е у дома.

Истината беше разкрита от два независими източника, пише Пик. Очевидно става дума за поредната груба изцепка след як запой на чалгаджийката. Която се държала така, че е оставало още съвсем малко Биг Брадър да излезе от скривалището си и лично да я изхвърли като мръсно коте навън.

Проявете обаче малко търпение и сами ще видите всичко, което Дебора е извършила, за да си заслужи гнева на Големия брат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар