Деси Банова и Росен Плевнелиев се скриха в Гърция! (Живеят ли влюбените под един покрив)

Деси Банова и Росен Плевнелиев се скриха в Гърция! (Живеят ли влюбените под един покрив)
Гласувайте за статията

Деси Банова и Росен Плевнелиев се превърнаха в най-одумваната светска двойка

Деси Банова и бившия държавен глава официално обявиха връзката си. Но столични зевзеци не спират да нищят живеят ли под един покрив влюбените.Папарашки снимки ги ловнаха на лондонското летище „Хийтроу” и според версията двамата отпрашили за Америка. Като си взели билети с хитрост, прередили останалите на опашката.

Деси Банова

Деси Банова и Росен Плевнелиев греят от щастие

Оказа се, че влюбените се скрили в съседна Гърция, където Росен Плевнелиев има разкошна вила. Това разкри Гала в предаването си „На кафе”. Факт е, че двамата наистина били на лондонското летище и се държали като влюбени тинейджъри. Но не отпрашили зад океана, а в южната ни съседка, където се изпокрили от любопитни очи.

Лъчезарната Гала добави в предаването си, че колежката й се чувствала истински щастлива с президента. Още един упорит слух излезе „въздух под налягане”.

Според него влюбените вече живеели под един покрив и красивата синоптичка станала новата господарка на тузарския дом на екс държавния глава. Само че Деси Банова продължава да обитава собственото си жилище, за съжаление на злобарите, пише „Уикенд”.

Доказателство, че изнесеното в различните медии не отговаря на истината ните, направи самата синоптичка. Защото била засечена как пазарува и занесла покупките в личното си жилище. Освен това любимата на Росен Плевнелиев не се движела нито с охрана, нито с лимузина, а със своята малка дамска кола.

Въпреки ясните белези, е Деси Банова не се ползва от благинките на известното си гадже, завистниците продължават да дъвчат и коментират. Столични интриганти не спират да плетат сплетни по техен адрес и да сътворяват какви ли не нелепости.

Но както и да ги одумат, двамата са заедно и се чувстват повече от превъзходно.„Прогнозата за времето в личния ми живот е повече от слънчева”, заяви наскоро Росен Плевнелиев с грейнало от щастие лице.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар