Организаторката на Мис България призна: Не Тамара бе истинската победителка!

Организаторката на Мис България призна: Не Тамара бе истинската победителка!
Гласувайте за статията

Ирина Папазова разкри как Тамара Георгиева е станала Мис България 2017.

Тази седмица безспорно най-коментираната тема е изборът на новата Мис България. Тамара Георгиева веднага стана новата Мис Крокодил, а носът й се превърна в национален проблем. На фона на цялата ожесточена критика, организаторката на конкурса се опита да внесе малко яснота и да защити имиджа си, узна kliuki.bg. 

Ирина Папазова уж защитава Тамара, но не съвсем!

Ирина Папазова уж защитава Тамара, но не съвсем!

Ирина Папазова от дълги години се занимава с подобни надпревари и е вряла и кипяла в бранша. Не за първи път и се случва и да отговаря на критики, че изборът на победителката е нагласен. е, Мис България 2017 не прави изключение. Заговори се, че гаджето на Тамара е цакало 20 бона, за да бъде уж с най-красивата в страната.

А след това членове на журито разкриха, че почти всички са посочили подгласничката на победителката от Пловдив Габриела Топалова за най-красива. Ирина Папазова не отрече това. Тя призна, че Тамара е имала много втори и трети места според гласовете на журито и това я е изстреляло на върха. Това отново събуди подозрения, защото за първо място от член на журито се дават 10 точки, а за второ – 6.

Не е ясно колко точно от 19-членното жури са посочили Топалова за своя фаворитка. Със сигурност и след думите на Папазова остава съмнение за предварително продадена корона. Тя явно няма намерение да покаже протоколите, за да могат всички да сметнат дали 2 и 2 прави 4, пише hotnews.bg.

Организаторката на конкурса Мис България е категорична, че Тамара няма да връща короната и резултатите няма да бъдат анулирани. Но и не отрече, че ако иска да се занимава с мода, Георгиева ще трябва да си коригира носа. Папазова отново се изцепи, че фотографите нарочно са искали да покажа миската в кофти светлина. Но май по-добре да не си прави труда с тези нелепи оправдания…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар