Ти да видиш: Ледената кралица Луна се разплака в Къщата! (малко й е след това, което извърши – виж тук)

Ти да видиш: Ледената кралица Луна се разплака в Къщата! (малко й е след това, което извърши – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Луна става все по-неадекватна и дори заплаха за останалите!

Ледената кралица Луна, която претендираше, че нищо и никой не може да я разклати, се срина. Снощи, по време на поредните за сезона номинации, зрителите ясно видяха как Луна се… разплака. Очите й бяха скрити зад тъмни очила, но отдалече личеше изкривената й физиономия и трепереща брадичка.

Луна

Луна така преигра, че дори се разрева в Къщата, докато я даваха на живо

Най-вероятната причина за сълзите на певицата, разбира се, не са нито номинациите, нито мнението на съквартирантите за нея. Тя отдавна е показала, че не се интересува от нищо и от нищо не й дреме. Камо ли от разсъжденията на хората, с които живее.

Определено причината за сълзите на Лунка и целия театър, бяха погледите на зрителите. Хитрушата отлично знае, че я дават в ефир на живо и се опита да спечели благоразположението на така наречените си фенове. Доколко са останали такива, това е друг въпрос.

Сълзите на Лухче обаче са най-малкото, което тя можеше да направи. След това, което извърши. А именно да кълне съквартирантите с възможно най-тежките клетви.

Видяхме как докато бяха навън, Дебора я попита за семейството и за родителката й. Луна отвърна, че същата е починала и… моментално прокле Дебора да й се случи същото.

Младата изпълнителка остана като парализирана и се ококори от ужас. „Ама ти ме кълнеш. Знаеш ли какво правиш?! Защо кълнеш хората“, шокирана се развика Дебора. Докато Луна я гледаше студено и дори с насмешка.

С какво ли ще ни изненада тя и тази вечер и какви ли скандали още ще последват?! Предстои да видим още в този дейли епизод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар