Скандал: Саня Армутлиева предава собствения си отбор! (виж кого избра за категоричен победител в Х Фактор)

Скандал: Саня Армутлиева предава собствения си отбор! (виж кого избра за категоричен победител в Х Фактор)
Гласувайте за статията

Саня Армутлиева е на път да предизвика най-големия скандал в Х Фактор до момента!

Страшен скандал се задава в Х Фактор. А причината за това е шефката на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева. За първи път в историята на формата, къдрокосата менторка се кани да предаде собствения си отбор. За да връчи титлата победител на друг.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева ще прецака трите си момичета заради Вирджиния Събева

И това е 25-годишната Вирджиния Събева, която е от отбора на Заки. Припомняме, че Вирджиния идва от Норвегия, където живее от години. Тя и баща й са се установили в малкото градче Драмен, където човекът имал свое заведение.

Вирджиния също работела там, но се занимавала и упорито с музика. Тя спокойно може да се нарече вече утвърдена певица като опита и класата й личат много над всички останали. Дотук добре, само че проблемът е, че Х Фактор уж не е формат за доказани певци. А за млади хора, които тепърва искат да пробият.

В отбора на Саня Армутлиева в момента са три прекрасни момичета – Йоана, Ева и Мирослава. Особено последната – Мирослава, е едно дете – чудо. Едва на 15 години това момиче успя да разтърси зрителите на формата до краен предел.

Красива, сериозна, зряла за годините си и безкрайно надарена, Мирослава е явният фаворит на публиката. Само че решението на Саня Армутлиева било друго. Тя смятала, че няма да има много работа с Вирджиния Събева, защото певицата вече е навлязла дълбоко в бранша, пише вестник „Уикенд“.

А и името й щяло отлично да пасва на това на самата компания като рекламата от този факт ще бъде двойно по-голяма и мащабна. Как ли ще реагират зрителите обаче и няма ли да се вдигне неочакван бунт.

Ето я любимката на Саня Армутлиева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар