Антон Стефанов съсипва Мис България, измамата излиза на светло!

Антон Стефанов съсипва Мис България, измамата излиза на светло!
5 (100%) 1 vote

Антон Стефанов е решен да разкрие измамата, с която е избрана Мис България 2017!

Скандалът около конкурса Мис България 2017 не стихва вече няколко дни. Мнозина се съмняват около истинността на избора и искат доказателства, научи Kliuki.bg.

Антон Стефанов срещу Мис България 2017

Антон Стефанов подгони Мис България

Антон Стефанов е един от онези хора, които имат нужда да бъдат убедени с факти. Затова той е предприел кампания за изваждане на светло на протоколите на журито от конкурса.

„Аз, като журналист, имам право да изисквам да покажат протоколите.“ – каза Тони в „На кафе“.

Големият скандал с тези протоколи избухна след рзкритията на четирима членове на журито, че изобщо не са поставили Тамара Георгиева в топ 3. Иво Танев, Габриела Кирова, Мариана Войкова и Антония Петрова са имали други фаворитки и го признаха публично.

Организаторката Ирина Папазова обаче няма да се даде на журналистите без бой. Тя вече обяви, че би показала протоколите само ако и 16-те члена на журито са съгласни.

Антон Стефанов надали ще остави нещата така. Той търси истината и няма да се спре пред нищо.

Кампанията му обаче може и да няма успех, понеже конкурсът „Мис България“ от няколко години е частен, а това дава свобода на организаторите да си слагат за победител когото решат. Именно заради този характер на надпреварата, вече победителката няма право да ни представя на „Мис Свят“.

В крайна сметка, каквато и да е истината, короната едва ли ще бъде върната от Тамара. Тя обяви, че се радва много и всичко това, което става сега, е чисто и просто злоба към нея.

Припомняме, че излезе скандален слух, че победата й е купена от гаджето й Стивън Роуз, който спонсорирал щедро конкурса. Това обаче надали някога ще бъде официлно доказано.

Относно протоколите, фотографът Георги Божиков разкри, че ги е видял и в нито един не е фигурирало името на Тамара Георгиева за номер едно. Остава да гадаем, ако това е вярно, защо тя е спечелила титлата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар