Направи го: Галя от „София ден и нощ“ сбъдна мерака си! (Феновете й в истерия)

Направи го: Галя от „София ден и нощ“ сбъдна мерака си! (Феновете й в истерия)
Гласувайте за статията

Галя от „София ден и нощ” сбъдна голямата си мечта

Галя от „София ден и нощ” стана продавачка. Само че красивото и елегантно момиче не е служител в магазин, а си отвори собствен моден бутик. Калина Кузманова, както е истинското име на русото изкушение от хитовата поредица, отдавна имаше желание това да се случи.

Галя от "София ден и нощ"

Галя от „София ден и нощ“ сбъдна мечтата си

И накрая успя. С осъщественото си бизнес начинание блондинката се похвали сама в социалната мрежа. И коментарите, както и адмирациите на нейните почитатели, не закъсняха.

Галя от „София ден и нощ” омагьоса зрителите с мекия си характер и красивата си усмивка.Младата жена успя да се превърне в доста положителен образ.

Тя е жертвоготовна и лишена от егоизъм. И умее да подкрепя приятелите си винаги в трудни моменти. Заради това и Калина Кузманова получи толкова много благопожелания за успех. А фотосите на магазина й предизвикаха истински фурор в мрежата.

Героинята й е свързана с модния бизнес. И в реалния живот Галя от „София ден и нощ” също има много фотосесии. Както и доста горещи снимки, които подлудяват мъжете.

За разлика от останалите герои в хитовата поредица Калина Кузманова има опит и на театралната сцена. Тя вече е имала роля в постановката „Женско царство”. Калина има и сериозна връзка, дори се похвали с годежен пръстен.

Дори се заговори по едно време, че е бременна и вероятно ще прекрати участието си в сериала. Но клюката за предстоящото й майчинство не се оказа истина и Галя от „София ден и нощ” продължава да радва феновете си от екрана.

А амбицията на русокоската е да пробие в модните среди. В бутика си Калина Кузманова предлага дрехи с различен стил, както и с оригинални елементи, родени от въображението й. И вече много звезди са проявили интерес към предлаганите от нея облекла.

.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар