Кирил Симеонов не заравя томахавката: Първи усетих Мариела, но другите закъсняха!

Кирил Симеонов не заравя томахавката: Първи усетих Мариела, но другите закъсняха!
5 (100%) 1 vote

Кирил Симеонов все още е бесен и наранен от случилото се с него в Big Brother: Most Wanted!

Варненският търговец на Ню Йоркската стокова борса Кирил Симеонов все още не може да преодолее това, че излезе първи от Къщата. Киро е ядосан и презира само един човек – Мариела Нордел, научи Kliuki.bg.

Кирил Симеонов

Кирил Симеонов още е бесен на Мариела Нордел

Той бълва змии и гущери по неин адрес както и където си поиска. В социалната мрежа например не пропуска да се оплаче от пиарката.

„Първи усетих, че тази Мариела е злобна и лицемерна, затова и не ядох от манджите й една седмица. Светлана и Зорница също я усетиха, но в началото другите я защитаваха. Сега сигурно си казват колко прав съм бил.“ – написа Кирил Симеонов в една от групите, посветени на шоуто.

Ненавистта на Киро към готвачката явно няма да спре никога и това е логично, защото на практика тя го изкара от играта. Изпрати го на елиминации още от първия път, като така не му даде шанс да покаже почти нищо от себе си. Логично, хората не гласуваха за него, защото го бяха гледали твърде малко, а вътре имаше много по-известни личности.

Така играта за варненеца приключи безславно и за него остана само разочарованието, че е бил прецакан от Мариела Нордел. Тя обаче започва да си навлича все повече критици и неслучайно постоянно е сред номинираните, а навън отнася един куп негативи.

Кирил продължава живота си във Варна. Той има годеница и малко момченце. Манията му за слава най-вероятно ще приключи тук, защото надали ще го видим отново в българския ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар