Преслава разкри дали наистина е бременна: Истината е стряскаща!

Преслава разкри дали наистина е бременна: Истината е стряскаща!
5 (100%) 1 vote

Преслава най-после проговори за своята предполагаема бременност!

Певицата Преслава е спрягана за бъдеща родилка от няколко седмици насам. Този слух накара самата нея да коментира дали това е истина или не, научи Kliuki.bg.

Преслава

Истината за бременността на Преслава лъсна!

Оказва се, че Преси не е бременна, а просто е напълняла драстично. Тя е качила 7 кила само за месец и половина, което накарало мнозина да си мислят, че е заченала от Павел Лазаров, пише в. „Уикенд“.

Той обаче не е оплодил певицата, а само й готвел страхотно. С неговите гозби тя започнала да си възвръща старата визия, а самият той нямал нищо против, защото я харесвал по-пищна.

„Не съм бременна засега. В случая признавам вината си – а тя е, че покрай невероятните умения на Павел в кухнята хапвам повечко. Глези ме всяка вечер с такива вкуснотии, че не мога да устоя.“ – признава изпълнителката на „Режим неприлична“.

Павката се оказа страшен кулинар, но това не значи, че не иска бебе от фолк дивата. Както върви връзката им, и това ще стане някой ден.

За първи път Преслава изглежда истински влюбена и това си личи по факта, че не желае да обсъжда връзката си публично. Нещо, което преди правеше без да се замисли.

„В годините съм си патила много точно от тази популярност. Държа на този човек и искам по някакъв начин да не се влияем от подобни писания, защото малко или много, каквото и психика да имаш, всеки може да се разклати от някакви статии, които биха те наранили.“ – смята Петя Колева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар