Публичен линч за Мариела Нордел: Ток премина през тялото й за наказание!

Публичен линч за Мариела Нордел: Ток премина през тялото й за наказание!
Гласувайте за статията

Мариела Нордел бе подложена на физически мъки от своите съквартиранти!

Кулинарният експерт Мариела Нордел трябваше да изтърпи жестоки моменти в Big Brother: Most Wanted. Тя бе сложена на електрически стол и останалите в Къщата решаваха кога да й пускат ток, видя Kliuki.bg.

Мариела Нордел

Мариела Нордел на електрическия стол

Бяха им пуснати на екран всички интриги и лъжи, които пиарката е спретнала до този момент в шоуто. Сред тях бяха измамите й спрямо Кирил Симеонов, Константин и Динко Вълев.

Всички разбраха колко двулична е всъщност Мариела Нордел и не й спестиха токовите удари. Те направо я помляха от натискането на бутона, като дори и незасегнатите лица бяха толкова отвратени, че също й пуснаха ток.

Единственият човек, който все още е на страната на готвачката, е певицата Луна. Двете станаха опасен тандем, който само мисли как да дразни останалите в Къщата.

Мариела Нордел се оправда за деянията си именно с Луна. Тя се опита да пробута версията, че нарочно ги провокира, за да видят дали й е било хубаво на фолк дивата, че всички са срещу нея още от първия ден.

Кулинарната майсторка твърди, че не е лъжкиня и измамница, а просто е провокатор, който иска да извади на показ истината за всеки един съквартирант. Действията й обаче не са много логични, защото тя не каза почти нищо на нито един в лицето, а си послужи с интриги. По този начин провокацията става чисто и просто измама.

Неслучайно Биг Брадър й „заши“ прякора Мама Измама. Явно само тя не разбира, че по този начин не трупа дивиденти нито вътре, нито вън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар