Короната на Мис България 2017 е купена за 25 000! (Ето кой дал рушвета)

Короната на Мис България 2017 е купена за 25 000! (Ето кой дал рушвета)
Гласувайте за статията

Короната на Мис България е купена!

25 000 лева платили за короната на Мис България 2017. Изборът на Тамара Георгиева предизвика невиждан скандал. 28-то издание на уж най-престижния конкурс „Мис България”, организиран от агенцията на Ирина Папазова, се превърна в арена на сплетни, интриги и надцакване на роднини.

Бляскавата церемония в „Рейнбоу плаза” се превърна в панаир на суетата. И на задкулисните игри. Оказа се, че никой от професионалното жури не е гласувал за Мис България 2017 Тамара Георгиева. А в него влизат пет бивши миски, шоумена Иво Танев, политика диетолог Петя Раева и проф. Любомир Стойков, модния гуру.

Короната на Мис България 2017 е купена!

Бившите носителки на титлата са гласували за Йовита Георгиева от Бургас, която зае едва пето място в състезанието.Всички от журито са озадачени от избора на модната дизайнерка Тамара Георгиева. При положение, че нито един член от журито не е дал гласа си за нея. Това е видял с очите си и един от фотографите в надпреварата Георги Божиков. Той обаче не е снимал листовете за доказателство.

Катя Роуз купила короната на Тамара Георгиева

Въпреки това Тамара Георгиева печели убедително първо място. А нейни подгласнички са бургазлийката Йовита Георгиева, която се занимава със спортни танци и Габриела Топалова от Пловдив, студентка.

Журито на Мис България 2017 е изправен пред фиктивен избор, при предварително одолбрен кандидат. Самата Папазова се оправда с умора и неразположение и вероятно избяга да се кефи на рушвета, който е получила, пише „Уикенд”.

„Никой не ме познава, а всички ме плюят, без да ме познават. А аз съм жена, след която мъжете се обръщат.Дори да не съм толкова красива, колкото й се иска на хората, няма да падна на нивото им и да ги обиждам”, самовлюбено изрече Тамара Георгиева.

Според слуха избора на Мис България 2017 е струвало 25 000 лева. Рушветът е даден от кандидат.свекърва й Катя Роуз. Бизнес дамата също е била мис.

Родопчанката е носителка на приз „Мисис България Европейски съюз 2011”.Амбициозната дама искала всички в семейството да бъдат кралици на красотата. Мъжът й е новозеландец и съдружник в рудопреработвателното предприятие „Дънди Прешъс Металс” и печели милиони.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Короната на Мис България 2017 е купена за 25 000! (Ето кой дал рушвета)”

  1. Значи

    Ное. 24. 2017

    Значи не стига че ни ограбват природните богатства, включително златото на безценица, но и ни пробутват грозни кранти за мис България. Е на т’ва му се вика бананова република.

Добавете коментар