След като разби семейството й, Веселин Маринов доведе любовницата си в НДК! (Папарашки снимки)

След като разби семейството й, Веселин Маринов доведе любовницата си в НДК! (Папарашки снимки)
Гласувайте за статията

Веселин Маринов вече дори не се крие с Веселина Пеева!

Почти година измина от началото на аферата на Веселин Маринов с Веселина Пеева и най-после двамата потвърдиха любовта си. Това стана ясно заради появата на бившата сервитьорка на концерта на певеца в НДК снощи, научи Kliuki.bg.

Веселина на Веселин Маринов

Любовницата на Веселин Маринов на концерта му

Веса се появила в залата с охранители и е била заснета да следи концерта от първите редове. Компания са й правели родителите й, които явно са искали да се уверят на живо какво може бъдещият им зет, пише HotArena.net.

Почти през цялото време Пеева се ровила в телефона си, което прави лошо впечатление, защото показва, че не се интересува много, много какви ги върши възлюбеният й на сцената. От нея обаче може да се очаква всичко.

Визията й също е интересна, което се вижда и от папарашките снимки. Блондинката явно си е накъдрила леко косата, а дрехите й са покъртителни. Нахлузила е нещо като наметало с цип отпред, с което изглежда поне с 10 години по-стара.

Веселин Маринов е сложил бодигардове до своята възлюбена, но причината не е много ясна. Очевидно се страхува да не й се случи нещо заради него, понеже е известна личност.

Веско и Веселина имат връзка от началото на годината. Тя остави съпруга си и двете им деца, за да върти любов с естрадния изпълнител.

Досега Пеева е работила предимно в сферата на услугите. Тя е била сервитьорка, като за последно се подвизава като такава в Албена. Тогава имаше слухове, че се е разделила с Веселин Маринов, но очевидно още са заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “След като разби семейството й, Веселин Маринов доведе любовницата си в НДК! (Папарашки снимки)”

 1. Кетрин

  Ное. 25. 2017

  Каква е тая грозна статия? Що за грозни и нелепи думи? И какво успявате да постигнете? Разбил и семейството, разбрахме за какво семейство става дума, и бездруго е щяла да го зареже. Като има две деца е вързана за мъжа си.

 2. емо

  Ное. 25. 2017

  за кво й е охрана на тая ве, кой ще си цапа ръцете с нея ?

 3. До поръчителя на статията

  Ное. 25. 2017

  Иван Гочев осра всички сайтове и медии да пише за бившата си.Намирай си жена и мирясвай,боклук такъв.Или от алкохола не вдигаш самолета вече.

Добавете коментар