Константин изживява някакъв ад навън: Ето какво търпи извън „Биг Брадър“!

Константин изживява някакъв ад навън: Ето какво търпи извън „Биг Брадър“!
5 (100%) 1 vote

Константин не е това, което беше, а за това си има логично обяснение!

Поп-фолк певецът Константин разочарова хиляди свои почитателки с външния си вид, който показва в Big Brother Most: Wanted. Коцето очебийно не е във форма и това се вижда ясно само от екрана на телевизора.

Константин

Константин изглежда по-зле от всякога

Оказва се, че има обяснение за лошата визия на изпълнителя на „Черна роза“. То е съвсем логично и е свързано с преумора, пише в. „Уикенд“.

Константин от години не се е наспивал нормално. Той всяка вечер е в дискотеката си в Студентски град, където стои поне до 5 сутринта. Дори преди да има този бизнес обаче той постоянно е бил на участия и пак не е спял като хората.

В Къщата се вижда ясно как Коцето непрестанно е с подпухнали очи, които са целите в сенки. Външният му вид няма почти нищо общо с онова, което беше през 2006 г. когато спечели „ВИП Брадър“.

Една от причините певецът да иска отново да изживее приключението на риалитито е именно заради почивката. Той знаел, че там поне ще се наспи и ще може да си пооправи малко здравето.

Засега не се получава особено, а причината е само в него. Алкохолът му пречи да стане отново онзи свежар, който някога беше.

Коцето е един от най-големите пиячи в Къщата. Той постоянно е с чаша в ръка, но това не се забелязва много от зрителите, защото е свикнал да пие и трудно се напива.

Все пак е добре да видим чалга певеца малко повече в действие. Той сякаш е отишъл в „Биг Брадър“ на курорт.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар