Адел – машина за пари

0

Адел – машина за пари, певицата продължава да печели солидни суми от продажби на стари музикални продукти.

Все още не е зарадвала феновете си с нови песни. И все пак британската гласовита звезда продължава да печели милиони, по точно е забогатяла с около 9 милиона от продажби главно на албума си „25“.

Той излезе преди около 2 години и от тогава приходите на певицата не спират да растат, пишат и в изданието „Ева“, само с издаването на „25“ бяха продадени над 50 милиона копия.

Така да се каже, звездата може да печели още години и спокойно да се отдаде на пенсиониране от голямата сцена. Но пък това едва ли ще се случи, предвид факта, че огромна маса фенове постоянно се интересува и чака нови музикални предложения от любимата си Адел. 

Адел – от най-богатите на поп сцената

Макар че певицата беше обявила, че си взима отпуск и няма да участва активно, почитателите не спират да очакват и да се вълнуват за всяка поява или интервю на своята музикална любимка – Адел.

Певицата мечтае за още деца и семеен живот. Все пак се надяваме, че след като реализира личните си мечти, Адел отново ще се завърне към творческата си активност, коментираме и ние от изданието „Клюки.Бг“ – като едни верни фенове на надарената британка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.