Цял свят се смее на Мис България 2017

Цял свят се смее на Мис България 2017
5 (100%) 1 vote

Мис България 2017 се прочу и в чужбина!

Тамара Георгиева, която предизвика истински скандал с титлата си Мис България 2017, стана обект на присмех и извън родината ни. Тя трябва да търпи подигравки и зад граница, научи Kliuki.bg.

Мис България 2017 и Анита Мейзер

Гаврата с Мисис България Свят 2014 и Мис България 2017

В чуждестранния сайт 9gag.com лъсна публикация, която осмива едновременно Тамара и Анита Мейзер. Авторът ги е дал като пример за корупция в нашата страна.

Той е направил колаж на двете, над който е написал „Колко корумпирана е България? Точно толкова – Мисис България 2016 в ляво и Мис България 2017 в дясно. Коя ви харесва повече?“.

Всъщност Анита е Мисис България Свят 2014, но това не е толкова важно в случая. Важното е, че дори и в чужбина лъсват нелепостите в нашата страна.

Мейзер в момента излежава присъда за убийството на мъжа си Николай Димов. Тя ще бъде зад решетките още няколко години.

Тамара Георгиева пък в момента е много нашумяла. Около нея се разрази огромен скандал, след като бе избрана за Мис България 2017.

Критиките към 24-годишната софиянка са направо убийствени. Хората в интернет пространството я правят на пух и прах, а виждаме, че това не се случва само в България.

Относно корупцията, за която се говори във въпросния пост, тя е сериозно разследвана от медиите в последните дни. Появи се информация, че Тамара е получила титлата си след подкуп на нейния приятел Стивън Роуз.

Повечето от членовете на журито не са гласували за нея, а протоколите още не са излезли на светло. Всичко това подклажда съмнението, че за Мис България 2017 е трябвало да бъде избрана друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар