Зорница Линдарева едва се преборила с тежко заболяване (Вижте от какво е страдала)

Зорница Линдарева едва се преборила с тежко заболяване (Вижте от какво е страдала)
Гласувайте за статията

Скандалната брадърка Зорница Линдарева предпочита да не говори за един тежък период от живота си.

Моделът Зорница Линдарева се прочу като любовница на мъжа на Жени Калканджиева Тачо и с участието си във ВИП Брадър. Днес тя отново е в най-известната Къща, а прясно тунингованият й бюст се набива на очи и от малкия екран. Днес Зори може да е усмихната купонджийка, по определено не винаги й е било до смях, научи kliuki.bg.

Зорница Линдарева е преживяла кошмарен период

Зорница Линдарева е преживяла кошмарен период

Като тийнейджърка Зорница Линдарева е тежала цели 90 килограма! На абитуриентския си бал приличала на прасенце със своята руса коса и масивни бутове. Най-щастливите й години преминали в тъпчене с вредни храни и безкрайни подигравки от съучениците си. Бъдещата манекенка дълго време не намирала желание да се промени, а и волята да го направи.

В един момент й омръзнало да бъде черната овца и никой да не я приема на сериозно. Затова прибегнала до крайни мерки. А скоро нещата излизат извън контрол, а диагнозата е ясна – булимия! Зорница Линдарева продължава да се тъпче като невидяла. Но след това получава пристъп на гузна съвест и се затваря в тоалетната, за да повърне всичко, което е погълнала.

Така за 2-3 месеца сваля килограмите в излишък, но скоро след това осъзнава, че е унищожила както здравето, така и психиката си. Косата и зъбите й започват да падат, имунитетът й рухва. Но точно тогава прави първите си стъпки в модните среди, с които успява да си замаже очите за истината, пише „Уикенд“.

Добре че са родителите на Зорница Линдарева, за да вземат мерки навреме. Следва продължително лечение с медикаменти и безброй посещения при психиатър, днес тя може да каже, че е напълно излекувана. но това й коства цели 17 години и усилия, които никога няма да забрави…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар