Ален Фабиен в конфликт с Делон

Ален Фабиен в конфликт с Делон
5 (100%) 1 vote

Ален Фабиен в конфликт с популярния си баща Ален Делон – който публично е оприличавал на „стар лъв, който обикаля в клетката си“.

От доста време се знае, че младото 23-годишно копие и наследник на звездата – не се спогажда с баща си. Те трудно общуват, а младия красавец често го критикува публично или споделя пред камерите, че баща му е труден характер и особняк, обичал да се кара с останалите, пишат и в изданието за новини и клюки – „Ева“.

Ален Фабиен коментира, че баща му, който е на 80 изпитва ревност от факта, че неговият наследник е по-млад и прилича на него и едва ли не го конкурира, споделя Фабиен,който освен името на баща си има и няколко роли и навлиза в професията на Ален Делон със смели крачки.

Освен с кино, 23 годишния Делон е главно в модната индустрия от доста време и то на много професионално ниво, след като от години е модел на марката Диор и печели добре от реклами и ревюта, коментираме и в „Клюки.Бг“. 

Младия Ален

И все пак предполагаме, че колкото и добре да печели едва ли би достигнал славните успехи и известност в мащабите, в които го имаше Ален Делон – баща, но пък приликата им е толкова силна, че виждаме как наследството на Делон не се е изпарило и желаем успех на младия Ален.

Ален Делон – Бащата

Вярваме, че конфликтите им са плод на младостта и ще отминат с времето и разума, все пак ние сме огромни почитатели н аАлен Делон, да не забравяме колко голямо име е той за световното кино в последните 5 десетилетия.  

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Ален Фабиен в конфликт с Делон”

 1. Да бе

  Ное. 26. 2017

  Хайде, хайде, минал е покрай Ален Делон, който на млади години е бил най-красивият мъж на света. Тоя да се благодари, че носи името му, иначе никой нямаше да му обръща внимание, защото е с посредствена хубост, като сестра му. Единственият красавец, наследил красотата и на двамата си родители, е Антони Делон. Тоя пикльо майка му не е хубавица и той също.

 2. Сиси

  Ное. 26. 2017

  Дори Антони Делон не може да се сравнява с чара на баща си.Ако някой е близко до красотата на Ален Делон ,това е Джулио Берути,който няма нищо общо с него ,но почти е като негов двойник…

 3. И

  Ное. 26. 2017

  Този Фжулио Берути е обикновен селски бек, нищо общо с красотата на Делон.
  А че Ален очевидно не бил много добър баща, потвърждава фактът, че никога не е признал за свое чедо най- големия си син Кристиян Аарон Булон ( Ари Булон) от връзката с германската певица Нико. На млади години той също е бил хубав и е очевиден син на Ален Делон. Интересното е, че дори майката на Делон го признава и се грижи за внука си, но Ален никога.

 4. Сиска

  Ное. 27. 2017

  Първо научете името на италианския артист -Джулио Берути и чак тогава разгледайте подробно снимките му и клиповете с него-има го в Ютуб……и чак след това коментирайте…

Добавете коментар