Невероятно: Даниел Петканов вече оплоди Алекс?

Невероятно: Даниел Петканов вече оплоди Алекс?
Гласувайте за статията

Даниел Петканов и Александра Богданска вече мислят за деца!

По-малко от месец след края на „ВИП Брадър“ Даниел Петканов и Алекс Богданска вече се изживяват като истинско семейство. След като се ожениха в Къщата, вече мислят и за свой наследник, научи Kliuki.bg.

Даниел Петканов

Даниел Петканов забремени жена си?

Оказва се, че Дани и Алекс работят за дете. Дори има слухове, че манекенката вече е заченала от журналиста.

Двамата изобщо не се отделяли от леглото откакто са излезли от Къщата. Постоянно се отдавали на интимни ласки, с което наваксвали за това, че във „ВИП Брадър“ успяха само два пъти да консумират брака си.

В шоуто те правиха секс два пъти в банята. Единият път, след като отново се събраха. И втори път, след като се ожениха, в първата брачна нощ.

Откакто са навън обаче, Даниел Петканов не оставял Алекс на мира. Той постоянно я търсел за интимен контакт и много пъти дори не използвал предпазни средства.

Затова всички слухове водят до забременяване на манекенката. Тя още в Къщата съобщи, че иска дете от Лудия репортер.

Двамата искат поне три деца и вече го обявиха. Дани е израснал без братя и сестри, поради което сега желае голяма фамилия.

Алекс има брат и знае добре какво е да израснеш в по-голямо семейство. Затова не е чудно, че иска много деца.

Припомняме, че Даниел Петканов и Александра Богданска преживяха огромна криза, в която се разрази истински скандал. Във „ВИП Брадър“ обаче се събраха и дори се ожениха.

Сега им предстои меден месец в чужбина, който ще си платят с хонорарите от шоуто. Ако досега не е станало бебето, то по всяка вероятност ще стане зад граница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар