Бомба: Ивайла Бакалова пак е бременна, но от друг мъж!

Бомба: Ивайла Бакалова пак е бременна, но от друг мъж!
Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова отново ще има дете!

Миската Ивайла Бакалова вече си мислеше, че е твърде стара да стане пак майка, но се случи. Ива е бременна за втори път в своя живот.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова пак зачена

Тя има едно момиченце на име Рая, което вече е пораснало и дори мисли за момчета. Баща му е Румен Гайтански.

Сега обаче таткото е друг. Той се казва Веселин Денков, когото в светските среди познават предимно като Веско Воденицата.

Двамата са заедно от месец септември. Запознали са се в Дубай, където живеят от известно време.

Както е известно, Ивайла Бакалова работи като брокер в чуждата страна. Тя се принуди да избяга там заради лошото си финансово положение в България.

Очаква се бебето да се роди именно в Дубай. Дори по всяка вероятност то ще израсне там, защото родителите му нямат ни най-малко намерение да се връщат в родината си.

Веско има голям апартамент там, където в момента живее с Ива и дъщеря й. Той е негова собственост, така че семейството няма никакви грижи с това къде ще живее.

Ивайла Бакалова стана Мис България преди 16 години и оттогава присъства в общественото полезрение. За нея се говори отдавна, че има много странен избор за мъже.

Очевидно обаче с Веселин нещата вървят повече от гладко, щом се е решила на ново дете. Все пак вече е на 36 г. и влакът й за още наследници започва да отминава.

Интересното е, че Веско ще стане баща за първи път. Той има два брака зад гърба си, но в нито един от тях не е изпитал бащината радост.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар