Легендарната изпълнителка на множество хитове и уникална звезда, с впечатляващо музикално и сценично присъствие на тази неделя навърши 78 години.

И докато на сцената нещата й вървят все нагоре, то в личен план животът, както мнозина знаем й е поднасял низ от неприятни изненади. Днес Тина Търнар е щастлива майка, певица и най-вече жена след като през 2013 -та сключва брак за своята дългогодишна половинка Еврин Бах. 

Открива любовта в много по-младия си колега, след като тотално не вярва в любовта и публично преминава през тежък развод с Айк Търнтр. Скандали на злоупотреба с опиати, насилие и много жестокост са съпътствали този 14-годишен брак. Тина и Ервин - когато само любовта има значение

И все пак, Тина неуморимата жива легенда на сцената продължава да бележи върхове в кариерата си и хитове, които са вечни класики. След над 30-години любов Ервин и Тина си казаха "Да" преди 4 години, днес живеят в Швейцария. Нямат общи деца, но Тина Търнър има двама сина, които Ервин приема, макар че те са били големи, когато връзката на майка им е започнала. Самата Тина признава, че с времето и животът я научили да бъде щастлива, независимо дали има мъж или не в него. За себе си признава, че е доста суетна , но не се плаши от старостта, защото има енергия на 50 годишна, а както знаем тя до не отдавна се раздаваше и на сцената, макар годините си. желаем й само щастливи дни за напред.