Славин Славчев показа новото си „аз“! Няма и помен от това, което Саня се опитваше да го направи!

Славин Славчев показа новото си „аз“! Няма и помен от това, което Саня се опитваше да го направи!
Гласувайте за статията

Славин Славчев отново е това, което беше!

Браво на Славин Славчев, че се върна към старото си амплоа. Певецът отново е във вихъра на рока, което се видя на сцената на X Factor, научи Kliuki.bg.

Славин Славчев

Славин Славчев с групата си

Победителят на шоуто отпреди 3 години вече е част от група. Всички те гостуваха в предаването на Маги Халваджиян тази вечер, за да представят новата си песен.

Славин Славчев е вокалът на групата, а другите момчета свирят. Самият той обаче не изневерява на стила си и също е с китара в ръка.

Най-хубавото за всички, които симпатизират на Славин, е, че той отново прилича на това, което беше в „Х Фактор“. Той дойде в шоуто като заклет рокаджия и най-вероятно ще си остане такъв завинаги.

Тъй като спечели шоуто, той получи договор с „Вирджиния рекърдс“. За 2 години при Саня Армутлиева обаче не пожъна никакъв успех и сякаш бе изгубил своя облик.

Саня го караше да изпълнява странни за него парчета. Такива, които не прилягат на един рокаджия, който се бунтува срещу всичко и всеки.

Затова Славин Славчев я напусна и основа своя група. Тя се казва Julian’s Laughter. Макар момчетата да са българи, пеят предимно на английски език, което личи и от името на бандата.

Славин е считан от мнозина за най-заслужилия шампион на „Х Фактор“. Той отвя всички с гласа си преди 3 години и си спечели много фенове.

Самият факт, че нито веднъж не остана на елиминации, говори достатъчно за любовта на хората към него. Дано тя да продължава все така и за в бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар