Калин Терзийски възмутен: Повечето хора знаят, че аз пия, но не са чели нищо от мен!

Калин Терзийски възмутен: Повечето хора знаят, че аз пия, но не са чели нищо от мен!
5 (100%) 1 vote

Калин Терийски не одобрява ценностите в обществото!

Писателят Калин Терзийски коментира днешния мироглед на българина. Той е възмутен, че в нашата страна хората не четат, а се вълнуват от други неща.

Калин Терзийски

Калин Терзийски се оплака от нашето общество

„Мен ме четат 10 хил. души в България. Останалите знаят, че съм пиел, но нищо не са чели от мен.“ – заяви бившият на Елен Колева по Нова ТВ.

Повод за интервюто на писателя беше неговата публикация по адрес на Григор Димитров. Той не може да се съгласи, че един спортист може да бъде национален герой.

„Григор Димитров е едно клето момче, което играе добре тенис.“ – каза Калин Терзийски е ефир.

Очевидно е, че писателят не поставя спорта като нещо толкова значимо. За него интелектуалнит труд е много по-ценен.

Калин негодува най-вече срещу това, че заплащането в тениса е много по-високо, отколкото в неговата сфера. Той е възмутен, че Гришо е получил 2 мил. и половина паунда за титлата си в Лондон, а преди няколко години от английски вестник му превеждали едва 25 паунда на разказ.

Тази огромна разлика Терзийски не може да приеме. Той твърди, че не омаловажава труда на тенисиста, но явно не го счита за достоен колкото неговия, камо ли повече.

Писателят обаче се превърна в един от малкото, които защитиха Мис България 2017. Той намира Тамара Георгиева за хубаво момиче и я поздрави, че не си е направила корекции по лицето.

Калин Терзийски шокира мнозина с признанието си, че не пие от доста дълго време. Той не се определя като алкохолик, защото смята, че може да спре да пие винаги, когато пожелае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар