Скандал: Фаворитката в „Х Фактор“ отпадна, Криско бойкотира шоуто?

Скандал: Фаворитката в „Х Фактор“ отпадна, Криско бойкотира шоуто?
Гласувайте за статията

В „Х Фактор“ не спира да бъде много горещо и да се случват абсурдни неща!

Вирджиния Събева се оказа поредният голям талант, който напусна „Х Фактор„. Тя се раздели с шоуто след битка с групата 4 Magic, видя Kliuki.bg.

Вирджиния се раздели с Х Фактор

Край с Вирджиния в „Х Фактор“

В социалната мрежа обаче ври и кипи от отпадането на Джини. Красавицата, която учи в Норвегия, бе определяна като една от големите фаворитки за спечелването на шоуто.

Хората са потресени, че именно тя е отпаднала на този ранен все още етап. Те не искат да го приемат и дори заплашват да не гледат повече „Х Фактор“.

„Дотук бях, това е пълна мафия. Няма как точно това да са елиминациите, всичко е нагласено.“ – пишат в интернет.

В същото време Криско не се появи на работа този път, което още повече усъмни мнозина, че има нещо, което не е наред. Рапърът се направи на зает и бе заместен от Хилда Казасян.

Говори се, че Кристиян е узнал, че тази вечер Вирджиния ще си тръгне от предаването и е останал бесен. Затова решил да бойкотира шоуто.

Разбира се, другата версия е, че не му се занимава повече с „Х Фактор“, защото вече няма участници в своя отбор. Той беше ментор на момчетата, но всички отпаднаха от надпреварата.

Елиминацията на Вирджиния Събева е поредният скандал с отпаднал от шоуто участник. Миналата седмица зрителите реагираха бурно на отпадането на Теодор Стоянов, а преди това и на Иван Димитров.

Именно заради подобни скандални прояви има вероятност „Х Фактор“ да не съществува повече след края на този сезон. Рейтингът му постоянно пада и от Нова телевизия не са никак доволни от този факт.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар