За първи път: Никол Шерцингер с взривяващи разкрития за Гришо и Люис Хамилтън! (виж изповедта й пред Сън)

За първи път: Никол Шерцингер с взривяващи разкрития за Гришо и Люис Хамилтън! (виж изповедта й пред Сън)
Гласувайте за статията

Никол Шерцингер никога не е била по-откровена!

Бъдещата хасковска снаха Никол Шерцингер взриви света с първите си паралелни признания за личния си живот и връзките с Гришо и Люис Хамилтън.

Никор Шерцингер

Никол Шерцингер призна за връзките си с Люис Хамилтън и Гришо

Певицата проговори пред списание „Сън“ като не се поколеба да разкрие, че е страдала много в миналото. Причината за това е краят на любовта й с шампиона на Формула 1 Люис Хамилтън. Когото Никол наистина обожавала.

„Разделихме се, а аз страдах много и дълго време. Обичах го, но той имаше и своите лоши черти. Най-големият му недостатък е, че е завършен егоист. Всичко преценя през собствената си призма, първо са неговите желания, а после чуждите. Докато аз постоянно гледах да правя компромиси и да се съобразявам с него“, призна Шерцингер.

Колкото до настоящата си връзка с Григор Димитров и евентуалните шансове за сватба и брак, певицата коментира, че може би и това ще се случи. Но не сега, а до няколко години.

„В трийсетте ставаш по-балансиран и започваш да обичаш повече себе си. Никога не се притеснявам за остаряването. Какво можеш да направиш, освен да остарееш с финес.

Успокояваш се, когато разбереш, че детето в теб не си отива. Чувствам се на 21 и вярвам, че възрастта е само цифра“, казва Никол Шерцингер и добавя, че се чувства прекрасно и обичана с нашия Григор.

Гришо и тя за жалост не се виждали често, заради ангажиментите си. Но успявали да се стиковат и да оползотворят пълноценно всеки миг, прекаран заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар