Шок: Това разкритие за Луна потресе всички! (не е за вярване каква се оказа – виж тук)

Шок: Това разкритие за Луна потресе всички! (не е за вярване каква се оказа – виж тук)
Гласувайте за статията

Луна шокира всички с това, което научихме за нея!

Скандалджийката Луна не спира да потриса всички в Къщата на Биг Брадър. Откакто е влязла във формата, тя се превърна в персона нон грата за съквартирантите. А зрителите не я долюбват изобщо.

Луна

Луна си пада не само по мъже, но и по жени

Оказа се обаче, че шокиращите истини за Луна не са свързани единствено с това, че обича да дразни останалите и да се прави на жертва. Лухче, както е истинското й име, отдавна била повече от разкрепостена в личния си живот.

Тя говорела перфектно турски и затова с лекота си намирала любовници от Турция. Последният, на когото попадна, беше доста възрастен и мръсно богат. Той спонсорираше певицата, която отдавна се прости със славната си кариера в миналото.

След като се спомина обаче, Луна отново остана на сухо и едва дочака да намери поредния дядка, когото да омае. „Човечецът пак беше турчин, но живеещ в Австралия от години. Жалко, че я заряза точно преди Биг Брадър заради това, което узна за нея“, коментират близки до обкръжението на певицата.

А това, което старецът научил било, че любимата му не само се сваля с малки момченца по време на свои участия, но и че си пада по… жени. Да, слабостта на Лухче към жените датирала още от времето на буйната й младост.

„Луна е като повечето туркини, които искат да запазят девствеността си до брака и затова се отдават на ласки с жени. А и помните как още навремето тя се опипваше и лиготеше с една моделка в песента си „Чики-Чики“, шушукат източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар